Menu

Padel - Klubmesterskab 2024

image
22. maj 2024 kl. 19:41
Invitation klubmesterskab 2024 - Padel Marstal IF

 

 

Hermed en invitation til årets klubmesterskab i Padel 2024 i Marstal IF. For at kunne deltage i klubmesterskabet kræver det at man er medlem i padel-afdelingen i MIF. Det vil være muligt at tilmelde sig en af følgende rækker:

 

 

 

  • A-rækken (øvede)
  • B-rækken (mindre øvede)
 

 

Hvis det viser sig at der er nok hold som består enten af mix, eller to damer, så kan det også være at vi laver en ren mix-række eller dame-række. Det allervigtigste på dagen er at vi får hygget en masse, så vi håber at se så mange uanset erfaringsniveau eller alder. Når turneringen er veloverstået, så vil der være mulighed for at kunne melde sig til spisning og hygge efterfølgende. Det er dog helt frivilligt om man vil deltage i dette.

Turneringen bliver afholdt lørdag d. 8. juni, starttidspunkt vil blive ca. kl. 10.00 alt efter antal tilmeldinger, hvis der er rigtig stor opbakning, kan det også være nogle af kampene vil ligge med start fredag eftermiddag.

Deadline for tilmelding er mandag d. 3. juni.

 

 

 

Man tilmelder sig med en makker, ved at skrive til mig (Jepsen) enten her via sportyfriends, Messenger eller tlf: 30 34 02 11 eller min mail: eller tage fat i mig personligt.

 

 

 

Håber vi ses til en hyggelig dag..

 


De bedste hilsner fra Padeludvalget i MIF

 

Best Regards Marstal IF

 
Luk